Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sajtó-Presse

Cikkek

Díjkiosztó a Műcsarnokban

2010.11.21

A BLICKPUNKT 2010-es versenye véget ért. Örömteli hír, hogy a Lochberg Tánccsoport 2 képpel ( Ima a keresztnél - Zsámbéki menyasszony ) is bekerült az első 10-be a 263 felvétel közül! Ott voltunk a díjátadó gálán, amelyet november 7-én rendeztek meg a Műcsarnok csodás épületében Budapesten. A Magyarországi Németek 2011-es naptárába bekerült képünk készítőjével, Fuchs Vandával az Unser Bildschirm riportot is készített a helyszínen.

 

 

Kép  

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Sajtó-Presse | Hozzászólások: 0

Címlapon vagyunk!

2010.08.12

A zsámbéki SVÁB ESKÜVŐ a Budakörnyéki Iránytű címlapjára került. Ezt az újságot 13.000 példányban adják ki és 9 településen terjesztik. Óriási megtiszteltetés ez számunkra. Az újság online oldalán több, mint 300-an olvasták el az Esküvőről készült tudósítást és látták a több, mint 100 képből álló képriportot. Köszönjük Koós-Hutás Katalin főszerkesztő asszonynak és Salamon Lászlónak, aki a csodás képeket készítette!

Kép


 

Óriási tömeg a Sváb Esküvőn

2010.07.07

Rengeteg ember volt kíváncsi a június 5-én Zsámbékon megrendezésre került "Sváb Esküvőre", melyet a Lochberg Regionális Tánccsoport szervezett. A sok ember még a rendezők várakozásait is felülmúlta. A nagy sikert valószínűleg annak is köszönhetjük, hogy június 2-án a Magyar Televízió ÉLŐBEN sugárzott interjút a programról. Alább egy beszámolót olvashatnak, mely a Budakörnyéki Iránytűben jelent meg és válogatást láthatnak az esküvőn készült képekből. A képeket Salamon László készítette.

Kép

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Sajtó-Presse | Hozzászólások: 4

A nagysikerű Sváb Esküvő támogatói

2010.07.06

Alább azoknak a magánszemélyeknek, alapítványoknak, cégeknek és intézményeknek a nevét olvashatják, akik nélkül nem tudtuk volna megvalósítani azt a csodálatos eseményt, mely megmozgatta egész Zsámbékot és csodálatos emlék marad mindannyiunk számára.

TÁMOGATÓINK felsorolása:

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Sajtó-Presse | Hozzászólások: 0